Technikai információk:

Internetes oldalunk Mozilla firefox, Google Chrome, Internet Explorer böngészőkre optimalizáltuk. Más böngészők használatakor előfordulhat hogy egyes látványelemek nem jelennek meg tökéletesen. Ajánlott képernyőfelbontás  1280*800 vagy annál nagyobb. Javasoljuk, hogy engedélyezze a Cookie-kat annak érdekében, hogy oldalunk használata még kényelmesebb legyen.

Adatvédelem:

Internet oldalunk látogatásakor, a megnyitásokról csupán statisztikai adatok kerülnek tárolásra, konkrét személyi vonatkozások nélkül (napi és heti látogatottsági adatok, ranglista). Ez az érvényes Adatvédelmi Törvény alapján, kizárólag belső okokból történik. E-mailen történő kapcsolattartás biztonsági réseket okozhat. Az e-maileket munkatársunkhoz történő megérkezéséig egy internet felhasználásban jártas felhasználó megállíthatja és megnézheti. Ha Öntől e-mailt kapunk, akkor abból indulunk ki, hogy jogosultak vagyunk e-mailen történő válaszadásra.  Részletekért olvassa el az adatvédelmi tájékoztatót

Jogi információk:

Minden, ezen a honlapon nyilvánosságra hozott ár, kép, grafika szerzői jog védelme alatt áll. Bármely, a szerzői jog által nem engedélyezett adat felhasználásához a szerző előzetes írásbeli beleegyezése szükséges.
 
Az elírás joga fenntartva!

Sütik elfogadása .